Nieuws

Juli 2014: PECS certificering Marjoleine Leliveld is binnen!

We zijn ontzettend blij en ook trots dat we kunnen meedelen dat Marjoleine Leliveld het certificeringstraject tot PECS implementer met groot succes heeft afgelegd. De PECS begeleiding die we tot nu toe al gaven wordt door deze certificering nog effectiever.
De beoordeling was ook zodanig dat trots zijn gepast is.

Citaat uit de beoordeling: “I've reviewed your written work and it was simply outstanding. Very few people pass the Lesson Plan the first time but yours was excellent. And you actually submitted extra data sheets so well done!”

PECS staat voor Picture Exchange Communication System. Het is een methode om kinderen maar ook volwassenen die geen of maar beperkte spraak hebben te leren communiceren. Het mooie van de methode is dat het aansluit bij de interesse van de non-verbale persoon. De start van deze methode is het non-verbale kind (of volwassene) te leren communiceren over die zaken die hem of haar interesseren. Pas later komt het leren communiceren over ander zaken aan bod. Het is daardoor een heel respectvolle manier om om te gaan met de communicatie.
Zie website Pyramid Educational Consultants, de ontwikkelaars van PECS.

Het makkelijkst kunt u ons bereiken via email door op onderstaande mailadressen te klikken:

Marjoleine Leliveld
marjoleine@growingmindssupport.nl
Esther Sjouke
esther@growingmindssupport.nl
Centraal      
centraal@growingmindssupport.nl

We houden u graag op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen, nieuwe producten, nieuwe mogelijkheden. U kunt u daarom aanmelden voor de nieuwsbrief.
nieuwsbrief@growingmindssupport.nl

Website Steven en Kaitryn Wertz van Growing Minds Autism Programs:
www.autism-programs.com